Ülemaailmne veganluse päev: vegan retsept Palestiinast!

Ülemaailmne veganluse päev: vegan retsept Palestiinast!

Maklubat peetakse tihti nii Palestiina, kui ka Jordaania rahvustoiduks ning retsept ise on ääretult mitmekesine. Tähtsal kohal on alati köögiviljad, lisada võib nii porgandit, kartulit, baklažaani, lillkapsast, tomatit või kõike korraga! Palestiinas pannakse tihti poti põhja ka kanakintsud, kuid õiget maitseainesegu kasutades asenda lihtsalt kana meelepärase köögiviljaga ja tulemus on suurepärane! Serveeri maklubat tomati-kurgi salatiga või sojajogurtiga.

Makluba maitseainesegu Eestis ei müüda, kuid saad selle kokku segada meie juhtnööride järgi.

Selleks võta pool teelusikatäit musta pipart, jahvatatud köömenit, jahvatatud kardemoni, kurkumit, karrit ning 2 teelusikatäit köögiviljapuljongit ja sega kõik maitseained omavahel läbi. Nii lihtne see ongi!

Retsepti juhtnööre saad näha alltoodud pildilt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga